SpaLund

 hög "må bra" faktor


 

 

Mina behandlingar

På SpaLund ges vårdande behandlingar som också är sköna och avslappnande  

Ansiktskur   50 min     pris 450:-

I kuren ingår rengöring, peeling, varm handduk, fuktmask, serum med efterföljande skön ansiktsmassage samt dagcreme efter hudtyp. Behandlingen ger en intensiv återfuktning. Avslutas med nacke/axlar- och huvudmassage.

Bodyscrub   50 min    pris 575:- 

Thalasso Havssalt Scrub

Helkroppspeeling med saltkorn exfolierar och djuprengör, medan sötmandelolja och vetegroddsolja verkar fuktgivande, mjukgörande och närande. Peelingen tar bort döda ytliga hudceller effektivt och milt samt ökar blodcirkulationen.  Behandlingen avslutas med Eco Smooth Body Lotion.  

Aromainpackning 90 min    pris 975:- 

Behandlingen inleds med en kroppspeeling med saltkorn i vegetabilisk olja som kombinerar exfolierande, föryngrande och stimulerande egenskaper.  Därefter får du njuta av en avslappnande massage med en aromatisk eko olja samt ansiktsrengöring, peeling, välgörande ansiktsmask och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en ansikts- och huvudmassage. Aromamassage är ett mycket effektivt sätt att minska stress och återfå nya livskrafter. Njut av samspelet av sköna rörelser och underbara dofter.   

Spa - pedikyr 50 min       pris 550:- 

Vårdande och mjukgörande behandling av friska fötter med Aloeverabad, peeling och avslappnande fotmassage som föregås av en närande fotkräm. Filning av förhårdnader, naglar filade samt nagelband vidgjorda. Nagellack ingår.

 

Massage

Spa massage 60 min         pris 700:- 

Avslappnande mjuk helkroppsmassage med aromatiska oljor. Minskar spänningar i kroppen och förbättrar blodcirkulationen samt immunförsvaret.

Choklad massage  60 min     pris 700:-

Helkroppsmassage i varm 85 % chokladolja. Effektivt sätt att minska stress och återfå nya livskrafter.Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är oförglömlig. Bli pigg och glad av choklad.

Taktil massage 75 min                    pris 780:-    

Mjuk omslutande beröring i lugn rytm som löser upp spänningar och ger djup avslappning. Frigör oxytocin som är kroppens lugn och ro hormon och minskar effekterna av de stresshormoner som finns i kroppen. Förbättrar din sömn, lindrar smärta samt ökar livskvaliten. Beröring av vänliga händer läker och helar.

Hot Stone massage 60 min        pris 750:-  

En mjuk och avslappnande helkroppsmassage för dig som är spänd, stressad eller bara vill bli ompysslad för en stund. Unna dig en Hot Stone massage med släta, varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Avslutas med ansikts- och huvudmassage.