SpaLund

 hög "må bra" faktor


Friskvård!

Välmående och frisk personal gynnar företaget. 

Jag erbjuder behandlande och förebyggande massage.

 

Vanligt förekommande besvär är:

Stress- och trötthetssymptom

Nack- och ryggbesvär

Behandling i förebyggande syfte  

 

Jag är leverantör på ActiWay samt tar emot FriskvårdsCheckar på Friskvardschecken.

Följande behandlingar gäller: 

Ansiktsmassage 45 min pris 450:- en avslappnande massage över hela ditt huvud, ansikte och käkleder. Hjälper vid stress som yttrat sig i att du bitit ihop en längre tid eller gnisslat tänder.

Fotmassage 50 min pris 500:- Har du ont i vaderna efter löpning eller är du svullen och trött i benen? Vad- och fotmassage gör underverk för cirkulationen och ger dig ny spänst i din löpning.

Spamassage 60 min 650:- avlappnande helkroppsmassage med väldoftande aromaoljor.

Chokladmassage 60 min pris 650:- En underbart avslappnande behandling som minskar spänningar i kroppen och förbättrar blodcirkulationen. Upplevelsen av den varma 85 % chokladoljan stimulerar och är oförglömlig. Bli pigg av choklad. 

Aromamassage 75 min 780:- känner du dig stressad eller spänd så ger en aromamassage en lugnande och behaglig effekt. Är mjukgörande och berikar både kropp och själ.

Hot stone massage 60 min 730:- för dig som är spänd, stressad eller vill bli ompysslad för en stund. Massage med släta, varma lavastenar och väldoftande aromaoljor.

Taktil massage 75 min 750:- mjuk omslutande beröring som frigör oxytocin (kroppens lugn och ro hormon) och löser upp spänningar samt ger djup avslappning. Minskar effekterna av de stresshormoner som finns i kroppen. 

 

Välkommen att kontakta mig för vidare information.